Contact

Chiropractie Oosterwold zal in de beginfase nog beperkt bereikbaar zijn.

De praktijk is op woensdag telefonisch bereikbaar van 8.45 uur tot 13.00 uur. Buiten openingstijden kunt u een voicemail bericht inspreken.

Indien u een afspraak wilt maken, dan kan dit het meest eenvoudig via de oranje knop ‘Afspraak maken’ rechtsboven en in het hoofdmenu. U krijgt hiervan een bevestiging in uw email.

Heeft u een specifieke vraag, dan kunt u deze ook mailen naar onderstaand mailadres.

M.O. van der Schouw, DC, MChiro, BPhysio Geregistreerd chiropractor bij de SCN, registratie nummer 298.  Aangesloten bij de beroepsvereniging NCA.

Chiropractie Oosterwold
Maria Telkesstraat 31
1349 LH Almere
036-785 91 29
info@chiropractie-oosterwold.nl

Klachten en geschillen.

Uw chiropractor hoort het uiteraard graag als u tevreden bent over behandeling en resultaten. Het kan helaas ook voorkomen dat u een andere ervaring hebt. Ook dan is het belangrijk dat u uw mening of klacht naar voren brengt.

Klik hier voor meer informatie over de klachtenregeling van de NCA.

Bereikbaarheid praktijk

Chiropractie Oosterwold is gelegen in de wijk Oosterwold in Almere, nabij de wijken Nobelhorst, Vogelhorst en Almere Hout. Komend vanaf de A6 – Weesp/ Amsterdam – Afrit 6: Almere Buiten en Nobelhorst, rechtsaf op de Grote Denkersdreef richting Nobelhorst. U volgt de Kievitsweg, en slaat linksaf bij de Michael Faradaystraat. Aan het einde gaat u rechtsaf de Mária Telkesstraat in.

Vanuit A27 – Hilversum/ Amersfoort is het afslag 37: Almere Hout, en dan na de afrit linksaf de Vogelweg tot aan de eerste rotonde. Hier neemt u de eerste afslag rechts, naar de Kievitsweg. Sla rechtsaf bij de Michael Faradaystraat. Aan het einde gaat u rechtsaf de Mária Telkesstraat in.

Voor de deur kunt u op de oprit parkeren.

Openbaar vervoer: dit is helaas nog niet echt mogelijk. Op dit moment rijdt Buslijn 159 over de Vogelweg, maar vanaf daar is het nog zo’n 20-30 min lopen. Ook rijden er busjes naar Nobelhorst (25 en 525). Vanuit Nobelhorst is het ook nog 15-20 min. lopen. Voor de precieze dienstregeling zie busdienstregeling en 9292.nl.